Astré People + Roam. - Astre people
astré people secondary logo
zpět

16. 06. 2023

Astré People + Roam.

Astré People + Roam. clanek

Astré bylo teprvá několik měsíců, když jsem sebrala koule, který nemám a napsala do nejkrásnějšího adventure obchodu, který jsem znala, jestli nemá zájem prodávat naše wildshirts. Pár týdnů na to jsme vezli naše košile do jedinýho obchodu, kde si je můžete na vlastní kůži doteď osahat! A protože nic není jen tak, David nám v zimě napsal, že se chystá s rodinou na Tenerife a naše děti by si mohly rozumět.

V tomhle měl pravdu tak na půl, boj o dinosaury byl často silnější, než vzájemmný sympatie, ale vzhledem k tomu, že my jsme s Davidem a Káťou o dinosaury bojovat nemuseli, vzniklo krásný přátelství. Si takhle troufám říct.

Dny na pláži a večery u piva jsme prokládali povídáním o práci a když jsem Davidovi řekla o svým nejistým nápadu s ponči, hned mě kopl do zadku, ať to rozhodně udělám. Ještě v ten den jsem od malýho kostelíka na San Marcos zavolala do tkalcovny, zamluvila termín, začala pracovat na designu a my si plácli, že právě ponča vzniknou v kolaboraci s Roam. 

LIA_7508 copy.jpg clanek

O pár měsíců později, 60 vypěstovaných a zahubených melounů, několika nepovedených vzorků a 30 nehtů ukousaných opakovaně z nervů, jsou tady! Pro velký chapy a ženský, pro menší chlapi a holky. A taky pro naše happy kiddos! 

Ve dvou variantách, krásnejch barvách s velkou kapsou na telefon, klíče, diáře, knížky, padák i helikoptéru. A dvěmi "ztracenými" kapsami na ruce. Z kvalitního, bavlněného froté utkaného v "naší" malé, rodinné tkalcovně. Vaše nahatý těla si prostě zasloužej to nejlepší! 

 clanek

Věříme, že vás tahle naše společná chlupatá prvotina bude doprovázet na všech surfovačkách u oceánu, máchání v jezerech, wakesurfu, večerních koupačkách i zimních otužovačkách. Že se do nich zabalíte ráno, po sprše i sauně a najedete na pravidelný režim poncho - wildshirt - poncho - wildshirt .... to zní jako fajn plán, vždyť

TY NEJLEPŠÍ ŽIVOTNÍ KROKY VEDOU NA PLÁŽ

To nejvíc mokrý léto! 

 clanek