Virbl, prosím. - Astre people
astré people secondary logo
zpět

29. 06. 2023

Virbl, prosím.

Virbl, prosím. clanek

Tak jsme to do půl roce doklepli, odklepli a spustili ven! Mluvím nejen o letní kolekci, která se vyvíjela do dnešní podoby stejně dlouho, jako embrio v čersvě narozený baby, ale o našem novém webu! A já si slibuju, že mám minimálně na 5 let vystaráno a budu spokojená dlouho. Dlouho! Pro jistotu si to nalepím na ledničku.

Vytvořit zajímavej a zároveň jednoduchej web není úplně jednoduchý. Když jsem na podzim 2022 hledala po všech internetech grafika, našla si mě spousta šikovných lidí, ale Matěj, kterýho jsem si vybrala na to šel jako jedinej přímo od lesa a hned mi padl do oka. Člověk kterej nehledá zkratky, ale chytrý a zajímavý řešení. Nepřizpůsobuje se trendům, ale podtrhává filozofii značky a navíc má ohromnej cit a empatii, takže se s ním pracuje na nelidsky složitejch věcech lehce a hravě. Kromě e-shopu má na svědomí i naše logo a doufám, že postupně přetransformujeme všechny malý střípky Astré do tohohle dokonalýho 70s vizuálu, kterej milujeme a víte co? My víme, že nezestárne! Pokud potřebujete branding, rebranding, nový stránky ... Matěje vám jen doporučuju a upřímně se těším, jaký nápady přinese a čemu dá vzniknout! Najdete ho na instagramu pod @m8_matej 

po.png clanek

Další velký díky patří do Tarify. Teda na Korsiku. U týhle rodinky z kamiónu nikdy nevíte. Potkali jsme na naší "životní" cestě obytňákem v Tarifě červenej kamión a rodinu v něm. Marí, Matěj a jejich krásný děti. Shodou náhod jsme zjistili, že jsme se před lety potkali s Matějem v hospědě, neb jsme byli sousedi přes vesnici! A shodou náhod jsem zrovna hledala někoho, kdo by mi pomohl s kontentem, žil a tvořil v zajímavým prostředí. Fotkami, videem ...  Matěj s Marí se právě tomu věnují a jak jsem viděla v čem a jak žijí, věděla jsem, že tohle prostě musí bejt dobrý! Plácli jsme si, odpluli na Tenerife a jim přišla krabice plná wildshirts. Od té doby spolu-pracujeme. Jejich fotky můžete vidět nejen u nás na instagramu, ale i na e-shopu a video, který si tu nahoře pyšně visí je taky jejich práce. Velký doporučení putuje i jejich směrem, protože Marí s Matějem jsou lidi, se kterými skutečně chcete pracovat a sedět u jednoho stolu. Díky @presentsensetravellers , že jste součástí naší Astré Familie.

jo.png clanek

Poslední virbl, prosím sem k nám na Tenerife, nad kterým visí velká černá díra, která vám do života ihned hodí všechno, co si přejete. Neumím si racionálně vysvětlit spoustu věcí, který se mi v životě dějou, ale ... Jednoho dne, když už bylo jasný, že na Tenerife strávíme minimálně pár let a třeba celej život, napsala jsem si do svýho sešitu popis člověka, kterýho bych tu chtěla potkat. Přesný znění bylo ,,Mít tu kamarádku, která je stejnej magor jako já. Sarkastická, adhd, kreativní. Každá máme svoje projekty, ale vzájemně si pomáháme, smějeme se, kopeme se do zadku ...." za celej život jsem takovejch lidí nepotkala moc! A najednou mi vesmírný čárymáry poslaly do života Liuš @lihanovaphoto která mi poslala hlasovku ,,hej, já som tvoja najlepší kamarádka z jihu" a je. Liuš se věnuje převážně fashion focení a focení produktů pro značky z celýho světa, který nemusí být fyzicky na ostrově, ale jen jí zašlou podukty a ona vše naplánuje, zajistí lokaci, modelky ... hej, boží je to! Důkazem je 80% fotek na webu, které jsem svěřila do jejích rukou včetně portrétů naší nádherné kamarádky a ambasadorky @the_hippie_es

Mám ohromný štěstí, že vás všechny mám a díky, že společně tvoříte můj dream team.

PS: Při psaní tohoto článku nebyla vybártrovaná ani bota a vše píšu čistě za sebe, z vlastní zkušenosti a čistýho nadšení pro lidi, který svou práci dělají kurňa dobře!

ko.png clanek